Şeyhsinan Mah. Sahil Omurtak Cad. Edirne Kısmı No:171/C Çorlu/Tekirdağ
Çorlu içine veya çok daha farklı bir ile evden eve taşıma ve nakliyat yaptırmak amacı içinde iseniz çok doğru adrestesiniz çünkü biz yıllardır bu alanda hizmetler veriyor ve taşımacılık standartlarını her geçen gün artırarak devam ettirmeye devam etmekteyiz.

Araç standartlarımız hizmet verdiğimiz aynı sektçr içinde bulunan firmalara göre cok daha üstün bir şekilde dizayn edilmiştir araçlarımız cok rahat bir biçimde 3+1 veya 4+1 gibi her türlü eşyaları alacak sekilde dizayn edilmiş büyük standartları gerçekleştiren boyutlardadır.İzmit evden eve nakliyat firmaları Nakliyat işlemlerinizin yanı sıra bizleri arayarak depolama işlemlerinizide başarı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Depolarımız istediginiz her türlü güvenlik sistemine sahip ve 24 saat güvenlikli bir biçimde taşımacılık hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

Ayrıntılı bir biçimde bir ev taşıma anatomisinden yararlanarak evinizi taşıtmak için bizlerle 24 saat iletişim içine geçebilir online web adresimiz veya sabit veya cep telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.
firma tanıtım filmi